måndag 21 februari 2011

Stockholms helgen

Som sagt i helgen var vi i Stockholm. Mycket lyckat på alla sätt.
Vi började lördagen med att bila upp till huvudstaden. Där hämta vi upp Jessica och Johan släppte av henne och mig på Älvsjö mässan. Johan och barnen åkte till farmor och lekte av sig.
På mässan fanns det mycket fint, för mycket. Så mycket att man först inte kunde ta in allt. Vi gick flera varv och bara försökte få ett grepp om alltihopa. Vi tog en mat paus och laddade upp oss. Sen började vi shoppa. Resultatet är detta:





Japp, det bidde en hel del tyger och lite garner. Alla tygerna är bomulls trikå och det mesta blir nog barnkläder. Om det är något ni gillar så hojta till, så ordnar jag självklart till något :)

När vi tillslut var klara på mässan hämtade Johan oss och vi lämnade av honom hos sin kompis. Sen hade vi en lugn kväll hemma hos Jessica. Det blev sushi till middag, jag bönade och bad om det eftersom Johan vägrar äta fisk. Himmelskt gott var det iaf. Barnen åt kyckling spett och tittade på melodifestivalen.
När vi vaknade på söndagsmorgonen bjöds det på, enligt Elvira, den bästa frukosten nånsin. Jessica gräddade amerikanska pannkakor och hade bakat frallor. Mums.

Efter frukosten hämtade vi upp en lagom bakfull Johan och åkte till Barkaby. Där hade Babyland utförsäljning 70% på allt! Såklart fanns det nästan inget kvar men vi fyndade en del. Hade man haft en liten bebis eller åtminstånde tänkt skaffa en snart, hade jag kunnat shoppat typ allt som fanns där. Tur att man har lite vänner med bebisar så man kan handla åt dem.

Resan hem gick smidigt trots att vi var väldigt trötta.


2 kommentarer:

  1. ni verkar ha haft en toppen helg..
    åhh.. jag vill ha grodtyget och tyget med de vita elefanterna på grön bakgrund.. så fina.. vad tar du om du skulle sy två st kortärmade t-tröjor i strl 98 av vardera tyg???

    kram på re ses snart hihi.. :)

    SvaraRadera
  2. Elefanttyget är såå fint.

    SvaraRadera

Glöm inte att lägga till mig på Bloglovin'